Церемонията по връчването на 92-ите награди Оскар отново ще мине без

...
Церемонията по връчването на 92-ите награди Оскар отново ще мине без
Коментари Харесай

"Оскарите" пак ще са без водещ

Церемонията по връчването на 92-ите награди " Оскар " още веднъж ще мине без водещ, гласи публично известие на Американската кино академия. В информацията се показва, че на церемонията ще участват известни персони, чакат се ярки осъществявания и изненади. Параграфът за водещ обаче е зачеркнат.

Миналата година комикът Кевин Харт се отдръпна от домакинство на 91-ите " Оскари ", откакто бе подложен на критика за свои по-стари политически некоректни шеги. Веднага откакто бе определен за конферансие, артистът бе нападнат от ЛГБТ-общността поради серия от хомофобски туитове, оповестени в обществената мрежа сред 2009 и 2011 г. Той се извини за " суровите си думи в предишното ", само че и не води церемонията. С неговата орис се пошегува и известният комедиант Рики Джървейс на тазгодишните " Златни глобуси ", където той излезе на сцената за пети и финален път.

Експериментът " без водещ " се оказа сполучлив за уредниците на " Оскарите ". След като през 2018 година церемонията бе гледана от рекордно невисок брой фенове, тази без водещ от 2019 година притегли 29.6 милиона души пред екраните (с 12% нагоре). Предишният път, когато " Оскарите " са връчвани без конферансие, е в далечната 1989 година

Според графика на филмовата Академия на Съединени американски щати, описът на номинираните за най-престижните кинонагради ще бъде разгласен на 13 януари. Самите статуетки  " Оскар " ще бъдат връчени на 9 февруари в Лос Анджелис.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР